Some Kind of Liberty

Some Kind Of Liberty spiller moderne grunge med et strejf af 70’ernes rock and roll.

Bandet har gennem de sidste seks år buldret sig igennem Københavns undergrund, og de er nu klar til at begive sig et skridt længere op ad karrierestigen og ud mod det bredere publikum.

Med forsanger Frederik Parnams karakteristiske stemme som omdrejningspunkt for det dystre og lammende lydbillede, henkastes man til USA’s vestkyst i halvfemserne. Med tunge guitarriffs, støjende basspil, hårdtslående trommer og desperat dyb vokal, bringer Some Kind Of Liberty grungen langt ind i det nye årtusind og lægger sig side om side med bands som Bush, Rev Theory & Nirvana.

Trods nutidens hårde kamp om streams og folkets opmærksomhed i den store jungle af mainstream pop og trap-beats, lever grungen stadig i bedste velgående. Og tager man til koncert med Some Kind Of Liberty, vil man blive garanteret en solid, hårsvingende dans tilbage til tiden, hvor rock and roll ikke blot var en halvglemt undergrundsgenre, men en ideologi og en levevej.

Udgivelser:

Some Kind of Liberty udgav i 2019 deres debutplade af samme navn for at nå ud til en større fanskare end de dedikerede koncertgængere. Hør et uddrag her

Dette udspil resulterede i et fint pladesalg samt et proppet venue under releasekoncerten på Basement Bar. Efteråret 2019 bød også på shows i Skanderborg, Råhuset i København samt et supportgig for The Sandmen på Gimle i Roskilde. Verden lå åben for rockbandet, som på dette tidspunkt var ved at lægge planer om en sommer fyldt med fede koncerter. Disse planer fik dog en mavepuster af rang, da corona satte en massiv hætte over hele den danske musikbranche.

Corona har dog placeret mange danske bands solidt i øvelokalet. Dette gælder også Some Kind Of Liberty. I stedet for et år fyldt med koncerter, blev 2020 året, hvor bandet fik skrevet en masse nyt materiale. Bandets andet udspil er derfor allerede godt på vej, og det bliver højere, vildere og hurtigere end før!