Junkyard Drive

Junkyard Drive

De danske hardrock-konger i Junkyard Drive er stormet frem i både ind- og udland, siden deres debut-plade “Sin & Tonic” landede i 2017.

Med storhittet “Geordie” i ryggen fløj bandet til tops på hitlisterne og høstede massiv airplay på de danske og udenlandske radiostationer.

Junkyard Drive er en hårdtarbejdende maskine, som aldrig står stille, hvilket ses, når deres højenergiske rock’n’roll vælter ud over scenekanten. Liveshowet er uden tvivl bandets helt store force, og det er ikke uden grund, at de kaldes “publikumsfavoritter” ude på landets spillesteder. Bandet har altid haft mantraet: ROCK SKAL SPILLES LIVE!

Ikke kun på livescenen har Junkyard Drive noget at skulle have sagt. På streamingtjenesterne tæller bandet over 5 millioner streams og flere end 60.000 månedlige lyttere.

Nyt album og tour i 2022

Siden Junkyard Drives Europa-tour med det svenske band Eclipse i efteråret 2019 har bandet haft blod på tanden for at komme ud og spille igen. Covid-19-lockdown og restriktionerne, der fulgte, har kun smidt mere kul på maskineriet, og bandet er nu endelig klar til at gribe muligheden for at brage ud på scenen!

I starten af 2022 udgives Junkyard Drives længe ventede tredje album, og lytterne kan forvente endnu en buldrende rockplade, hvor rock’n’roll bliver taget til det næste niveau. Lyden er større og mere bombastisk end før, sangene er velskrevne og ikke mindst veludførte, og det er tydeligt at høre en seriøsitet og modenhed på det kommende album.

Udgivelsen bliver fulgt op af en Danmarks-tour, som ingen med den mindste interesse for klassisk rockmusik kan tillade sig at gå glip af.