The Florines

The Florines //

Siden udgivelsen af debut singlen “Save Me” i december 2017, der, med 6 andre hits, blev indspillet i deres øvelokale på en vandskæringsfabrik i Nordjylland med producer og musiker, Søren Christensen, The Blue Van, har branchefolk og musikelskere rettet opmærksomheden mod The Florines.
Et nyt band med en fængende melodi havde meldt sin ankomst.

The Florines spiller øjeblikkeligt ørehængende, melodiske rocksange, der bringer tankerne tilbage til rockens guldalder i 60’erne og 70’erne.

Hvinende guitarer brøler som lyden af en ’69 Ford Gran Torino på en amerikansk ørken motorvej og kvartettens forsanger, Darko Pop’s, stærke stemme og karisma brager ikke kun igennem højtalerne, men også udover scenekanten, hvor den smittende energi får selv de mest krydsede arme i vejret.
The Florines har de sidste år haft travlt med at spille live i ind- og udland, hvor de høster gode anmeldelser. Bl.a. på branchefestivaler som Reeperbahn Festival 2018, Way Up North Festival 2018 og 2019, SPOT Festival 2019 og Sørveiv Festival 2019
Bandet holder momentum i 2020 med nyt materiale, en Tysklands Tour og prominente koncerter, hvor de vil bevise deres værd.

Facebook <

Instagram <

Youtube <

Web <

Spotify <