President Fetch

PRESIDENT FETCH //

Få bands på den danske musikscene når så langt som til at have eksisteret i over et kvart århundrede. Men PRESIDENT FETCH har holdt godt fast, og har gennem de senere år konsolideret deres fremtrædende plads på undergrundsscenen. Ikke mindst live har præsidenterne et solidt renommé, og har man oplevet bandet vælte en scene bare en gang, så er man ikke i tvivl om deres power, rutine og potentiale.
Gennem de 30 år er det blevet til nu fem album, nogle singler samt optræden på en lang række compilation album.

Sidste reelle album var Stamina, der så dagens lys i 2012. albummet var en kraftig understregning af, at PRESIDENT FETCH for alvor havde fundet formlen hvad angår et miks af punk og rock’n’roll. Og nyeste udgivelse, LEATHER DADDY, er ingen undtagelse. Albummet er 100 % energisk, velsleben punk’n’roll, der viser, at bandet er i bedre form end nogensinde. LEATHER DADDY udgøres af seks numre, der er umiskendelig PRESIDENT FETCH. Sangskrivningen er blevet endnu bedre og bandets heftige drive er fuldt intakt.

Fra Wikipedia:
President Fetch er en dansk punkgruppe fra København dannet i efteråret 1986 som solo projekt af Chris “Ant” Juris, og efterfølgende med de første medlemmer Per Eriksen, Anderz Nielsen og Martin “Morgengrim” Larsen.

President Fetch blev dannet tilbage i 80’ernes København som hardcore band i samme stil som den amerikanske punkscene i 80’erne. Efter at have udgivet et 28 sangs demobånd og bidraget med 5 numre til den franske opsamling [La Nouvelle Frontier… Pas De Frontier], skabte gruppen hurtigt opmærksomhed i udlandet. [Tyskland], [Holland] og [Schweiz] tog især imod det danske punk-band, som også var det første band fra vesten, der spillede i [Polen].

I 1989 udgav bandet debut albummet The Eternal Need of… og efterfølgeren Harsh i 1991. Derefter fulgte en længere pause op til 1999, hvor 7” singlen Super Heroine Blonde blev udgivet.

Medlemmer gennem tiden:
Chris “Ant” Juris (vokal), 1986-90 (Snuff Pop Inc. og Misanthropic Charity)
Per Eriksen (guitar), 1986-?
Martin “Morgengrim” Larsen (trommer), 1986-89 (Squirm)
Anderz Nielsen (bas), 1987- (Disaster / Enola Gay / (Misanthropic Charity)
Morten “266” Groser (trommer), 1989-91
Molle (vokal), 1996- (Gods Elevator)
Carsten (trommer), 1996- (Kalashnikov)
Jens (guitar), 1992- (Boghandle / Gighandi)

Diskografi:
‘The Eternal Need of…’], 1989
‘Harsh, 1993
Cruel Beats…Gently Slumbering, 2007
Stamina, 2012
Leather Daddy 2016

Facebook <

Bandcamp <

Youtube <