Rammstein jam

“Det kølige overblik, de hårdtpumpede musikere og det imponerende show er også grunden til, bandet bliver betragtet som et af de bedste jam-bands i Danmark. Anmelderne er begejstrede for det stærke sceneshow, hvor bandet lægger sig tæt op ad originalerne.” – Gaffa Live

“Rammstein Jam levede helt op til forventningerne med en fænomenal optræden.” – Metalzeit.dk

Rammstein Jam var nomineret til ”Årets danske jam-band” ved High Voltage Rock Awards 2015 “for at indfri opgaven ved ikke bare at spille Rammsteins musik til nær perfektion, men også for deres ambitiøse liveshow med pyroteknik og lys”.

 

Rammstein Jam er et velkendt og eftertragtet navn på rock-scenen i Danmark. De har ild, power og attitude til deres mange koncerter rundt i landet.

Bandet har siden 2005 rystet støvet fra loftet af spillesteder som Amager Bio, Posten, Pumpehuset, Tobakken og Train – og fået luften til at brænde på festivaller som Smukfest, Kløften, Ringsted Festival og Varde Open Air.

Bandet gør en ekstra indsats for at levere massiv guitarmur og stram, tysk industrial. Det er både hårdtslående og fyldt med pyro, når de 6 musikere i Rammstein Jam går på scenen for at give deres version af den apokalyptiske musik fra det tyske tungrock-fænomen.

Facebook <

Youtube <