Loud ‘n’ Rowdy

Loud N´ Rowdy spiller sydstatsrock med udgangspunkt i det hårdt rockende, det sjove, det satiriske, det til tider politiske, det underholdende, det melodiske og vigtigst af alt, den tætte kontakt og tilknytning til en vedholdende og dedikeret fanbase.

Loud N´ Rowdy er Black Label Society møder Alabama Thunderpussy med en god sjat Inglorious, Pantera og Eagles of Death Metal inde over – og så alligevel helt og aldeles unikke og anderledes.

Loud N´ Rowdy består af Reverend Slim Jim på vokal; Hick Corea på guitar; The Doc på trommer; Mr. Broomstick/The Roadie på triangel, kor og forefaldende arbejde; og Ol´ Jebediah Jay på bas. Den groovende og potente rytmesektion fungerer som en bund solidt fundament, for de mere individuelle udladninger og eventyr som Hick Corea og Reverend Slim Jim i tide og utide bevæger sig ud på.

Loud N´ Rowdy består af erfarne musikere, som til trods for trailerparkens tilbagevendende familieudvidelser, til stadighed fremstår legesyge, underholdende og musikalsk nytænkende indenfor tekstuniversets definerede og genkendelige rammer.

Loud N´ Rowdy udgav 1. marts 2019 singlen ”Boozin´” som er tilgængelig på alle store og små streaming tjenester og udgiver ny single hver måned frem til sommer.

Facebook <

Web <

Spotify <

Youtube <