GoatHawkBuffalo

GoatHawkBuffalo

GoatHawkBuffalo har gennem inspiration fra bands som The Sword, Clutch, Kyuss og Corrosion of Conformity fundet et fælles standpunkt i kærligheden til groovy sludge og tung stoner. Bandet er oprindeligt stiftet i 2014 og har eksisteret i sit nuværende format siden 2017.

Som en tunet rusten pickup-truck trukket op af den dybeste sump i Sydstaterne blot for at blæse for fuld smadder ud af en støvet ørkenvej i vesten kombinerer GoatHawkBuffalo elementerne fra den bluesy sludge med den støvede stoner for at skabe et lydbillede der sammensmelter disse to genrer på bedste vis.

 

Med drevne sydstatsgrooves og hjerteblod leverer GoatHawkBuffalo
blytunge riffs og potent sludge.

GoatHawkBuffalo leverer en øredøvende gang whiskeyinduceret dommedagshøvl mens der uddeles hedonistiske highfives og skaller til højre og venstre, og der er mildest talt garanti for pandehår i nakken. Med drevne sydstatsgrooves og hjerteblod leverer GoatHawkBuffalo blytunge riffs og potent sludge.

Den anmelderroste debut-EP ”Release the Beast” er indspillet i Medley Studios med producer Johan Jørgensen bag pulten. GoatHawkBuffalos debutalbum ”Come To Temple” udkommer i 2019.

Medlemmer
Johan Brandt Richardt – Vokal
Jacob Laulund – Guitar
Asger Abel Sørensen – Guitar
Michael Roland Pedersen – Bas
Poul Fabio Bjørnlund Larsen – Trommer

Er du til bands som The Sword, Corrosion of Conformity, Clutch, Down, Kvelertak, Belzebong, Weedeater, Mastodon, Eyehategod, Sleep, High on Fire, Kyuss, så SKAL du høre GoatHawkBuffalo!

Bandcamp
Facebook
Youtube
Instagram