Askerock

Vi kender dem alle, ‘Den Røde Tråd’, ‘Vuffeli-vov’, ‘Folkevognen’, ‘Midsommersangen’ med flere. Sange der har samlet alle danskerne i over 40 år. Dvs…næsten alle. Hvor teksterne har været på alles læber, har musikken ikke været til alles ører. Det bliver
der nu rodet bod på.
ASKEROCK tager dig gennem et udvalg af Shubi’s bedste, men med en kant de fleste nok ikke lige havde forestillet sig, nemlig Metal. Mange vil nok hælde til helligbrøde, men det er så djævelsk godt skruet sammen, at man ikke er i tvivl om at det er ‘bonden’ selv der har lagt røst til. Musikken er Metallica-indspireret, og projektet har derfor også fået tilnavnet
‘Shu-Bi-Tallica’.

ASKEROCK tager dig gennem et udvalg af Shubi’s bedste, men med en kant de fleste nok ikke lige havde forestillet sig, nemlig Metal ala Metallica.

ASKEROCK er et band oprindeligt startet af Mikael Hindsdal(guitar/vokal) og Jonas ‘Bonden’ Bendtsen(Lead vokal). Begge to erfarne herrer på den danske musik scene. De er pt i øve-lejr med resten af bandet: Morten Friis (trommer), Christian Rørvig (bas).
Snart gjalder de uforgængelige tekster igen på festivaler og spillesteder landet over. Men den lille krukkede dille er nu skiftet ud med ROCK!

Facebook <