Asgaard rock festival,
historien bag det hele.

En lidt sen torsdag eftermiddag i foråret 2016, besluttede Thomas Winther sig for at kører et smut forbi en pølsevogn i Holbæk, inden han skulle hjem til kødgryderne. Hvad han ikke vidste var, at turen forbi pølsevognen ville ændre hans, og mange andres, liv for altid!

Pølsevognens indehaver (Tonny Lynge) havde ved disken hængt en seddel op, hvorfra han søgte nogen at spille musik med. Thomas Winther spillede på dette tidspunkt sammen med en flok musikere (Susan Zachariassen, Per Vestergård Svanebjerg, Michael Underbjerg og Rasmus Rasmussen) og de besluttede sig for at invitere Tonny forbi ”øveren” som et bud på en mulig forsanger. Alt gik godt og bandet ”Overload” var født!

Overload ville, som de fleste andre bands, gerne HURTIGT ud at spille for et publikum, men da bandet var HELT nyt, kom idéen op om at spille en gang garagerock for venner og bekendte (Asgaard rocker 21 maj 2016 i Tonnys garage og baghave). En lille måneds tid inden arrangementet skulle løbe af stablen, møder Tonny, bassisten for ”Rustrock” Levi Jan Charley Levisen til en ”back in black” koncert i Holbæk og så stak det hele af og der blev derfra bygget nat og dag frem til ”Asgaard Rocker garagerock 2016” og fundamentet til det der nogle år senere (2019) blev til foreningen Asgaard Rock Festival.


Da ”Asgaard Rocker Garagerock 2016” var overstået, stod vi en flok i garagen, stadig med en snert af Jack D tømmermænd, og evaluerede ALT den positive feedback vi havde fået fra de ca 350 fremmødte gæster. Blandt gruppen af folk i garagen den dag, stod Rasmus Høgly, som den dag i dag er manden bag bla denne fede hjemmeside via hans firma ” logografisk” ….. Og den dag, blev vi enige om… det gør vi igen… og igen… og igen…

MANGE dygtige ildsjæle, musikere, bands (heraf kan nævnes Micky Bamsebjørnen Micheletti fra ”Uphill Struggle”, Søren Friis Petersen fra ”Metaltime”, Peter Hehlmann og Kat Van Ville fra Goodbye Kitty K) og mange andre kreative mennesker har igennem årene været med til at bygge videre på ARF (Asgaard Rock Festival) og MANGE af dem har været med fra starten mere eller mindre. Pga af netop DE folks kærlighed og engagement til sjælden og ånden i ARF besluttede vi os sammen, for at skabe den gruppe vi kalder A-Team, en egentlig styrings- og arbejdsgruppe for hele festivalen. Udover at gruppen arbejder HÅRDT året rundt på selve strukturen m.m. i ARF, så bruger gruppen også en del tid på oplevelser, arrangementer, koncerter osv, rundt omkring i Danmark, og prøver dermed at gøre hvad de kan for at støtte op om den danske rockscene.  

A-Team er SÅ vigtig en gruppe at vi har givet gruppen sin egen historie, den kan du læse herunder.

Historien om A-team

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum consetetur. Viderer feugiat at pro, mea aperiam

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum consetetur. Viderer feugiat at pro, mea aperiam

Gamle plakater

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum consetetur.

Galleri