History

ASGAARD ROCK FESTIVAL ER:

Tonny Lynge

Peter Hehlmann

Peter Zoo Karlsson

Asgaard Rocker, som det først hed (senere omdøbt Asgaard Rock Festival), startede med at være en privat fest. Stiferne (Tonny Lynge og Levi Levisen) var selv musikere, som savnede flere spillesteder. Så de skabte deres egne rammer, for at kunne spille for et publikum uden for øvelokalet.
“Garage scenen”, var hermed skabt.

Den første festival fandt sted i Asnæs i 2016, for relativt få inviterede gæster.
Pludselig var vi alligevel ca. 300!

Festival pladsen har altid været og er stadig på Åsevangsvej,  i Tonnys private baghave.
Anden gang festivallen bliver afholdt, i 2017, er det et åben arrangementer med mere end 700 gæster fra nær og også lidt fra fjern.
Denne gang er der to scener. Udover Garage Scenen, som er den store, er der også et telt, som skaber rammerne for scene 2.
Boder, madtelte samt barvogne, skaber sammen med lokale bands og den rå udsmykning, en helt særlig stemning.

Garage scenen, som hænger sammen med “Backstage” området, bliver også brugt til,  bla. at afholde  julefrokost for bands, personale og de mange frivillige, som har været med til at gøre festivallen en realitet.

I 2018 skifter arrangementet navn til Asgaard Rock Festival. Selvom at Garage scenen for status som “den lille scene”, bliver den ikke mindre populær blandt hverken publikum eller musikere.
Der er kommet en ny og større scene til;  “Container scenen”, som er en udbygget lastbiltrailer, med cargo, røgmaskiner og alt i udstyr som alle ægte rockstjerner naturligvis skal have.