History

ASGAARD ROCK FESTIVAL ER:

Tonny Lynge

Peter Hehlmann

Peter Zoo Karlsson

Asgaard Rocker, som det først hed (senere omdøbt Asgaard Rock Festival), startede med at være en privat fest. Stiferne (Tonny Lynge og Levi Levisen) var selv musikere, som savnede flere spillesteder. Så de skabte deres egne rammer, for at kunne spille for et publikum uden for øvelokalet.
“Garage scenen”, var hermed skabt.

Den første festival fandt sted i Asnæs i 2016, for relativt få inviterede gæster.
Pludselig var vi alligevel ca. 300!

Festival pladsen har altid været og er stadig på Åsevangsvej,  i Tonnys private baghave.
Anden gang festivallen bliver afholdt, i 2017, er det et åben arrangementer med mere end 700 gæster fra nær og også lidt fra fjern.
Denne gang er der to scener. Udover Garage Scenen, som er den store, er der også et telt, som skaber rammerne for scene 2.
Boder, madtelte samt barvogne, skaber sammen med lokale bands og den rå udsmykning, en helt særlig stemning.

Garage scenen, som hænger sammen med “Backstage” området, bliver også brugt til,  bla. at afholde  julefrokost for bands, personale og de mange frivillige, som har været med til at gøre festivallen en realitet.

I 2018 skifter arrangementet navn til Asgaard Rock Festival. Selvom at Garage scenen for status som “den lille scene”, bliver den ikke mindre populær blandt hverken publikum eller musikere.
Der er kommet en ny og større scene til;  “Container scenen”, som er en udbygget lastbiltrailer, med cargo, røgmaskiner og alt i udstyr som alle ægte rockstjerner naturligvis skal have.

2019 satte publikumsrekort, på trods af det dårlige vejr. Ca. 1600 gæster blev det til. Det var året hvor vi for første gang prøvede at holde festivallen over to dage, som vi efterfølgende, har valgt at forsætte med.
Lastbiltrailer blev byttet ud med en rigtig scene, hvor der bl.a. spille bands som Skullclub og Rammstein Jam.
Udover festivallen, begynder vi at eksperimenterer med flere arrangementer. Bl.a. Dizzy Mizz Lizzy coverbandet “Lizzom Dizzy” som spillede indendørs i vores garagefaciliteter.
Vi afholdte også et “Efterårshygge” arrangement i Asnæs forsamlingshus, hvor Overload, samt Gasolin’ Jam bandet “Munch & Broderskabet spillede, efter gæster havde nydt et lækkert måltid.

I 2020 er den store scene endnu engang blevet udvidet.
Vi har mange flere ekstraordinære begivenheder i støbeskeen som fx:
Vinterhygge i garagen, Rock Galla, School of Rock – Børnefestival, Mud race, flere garage arrangementer etc.