Mad & boder

MAD

Vi gør meget ud af hvilken mad boder der er tilgængelig for gæsterne og vægter høj kvalitet til jeres fordrukne ganer.

Vi holder jer opdateret. 

BODER

Vi prøver igen i år at finde nogle fede boder med masser af lækre ting og sager.

Vi tænker også at nogle af de sidste års succeser er at genfinde på på pladsen.

Vi holder jer opdateret.

Betalingsmetode

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum consetetur. Viderer feugiat at pro, mea aperiam

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum consetetur. Viderer feugiat at pro, mea aperiam

Børn på Asgaard

Børn i selskab med voksne har altid været meget velkomne på ASGAARD ROCK FESTIVAL – og det er de fortsat.

Særlige børnebilletter giver børn mellem 2 og 12 år adgang til festivalen (børn under 2 år kommer ind gratis).

Børn får et almindeligt festivalarmbånd på og får derudover udleveret et hvidt papirarmbånd, hvorpå deres forælder eller værges nummer noteres. Unge på 13 år og derover skal købe almindelig festivalbillet og kan deltage på festivalen uden forældre eller værger.

ASGAARD ROCK FESTIVAL arbejder ud fra tanken om, at børns forældre og værger ved, hvad de individuelt kan klare af indtryk på en vild festivalplads, og at vi ikke behøver at opstille faste regler for børns færden på festivalen. 


Vi har dog følgende faste anbefalinger:

Børn frarådes på festivalpladsen efter kl. 20:00

Vær opmærksom på omgivelserne, og fjern børn fra fx vilde moshpits eller stærkt berusede personer

Husk høreværn til både store og små børn, og bevæg jer væk fra scenehøjttalere, hvis lyden er for høj

Sørg for, at børn kan finde Infoboden midt på festivalpladsen, så de kan henvende sig her, hvis de bliver væk fra deres voksne

Vi anbefaler, at unge mellem 13 og 18 år følges med venner eller en værge/forælder på festivalen.

Hunde på pladsen

Hunde i selskab med ejen er altid været meget velkomne på ASGAARD ROCK FESTIVAL – og det er de fortsat.

De skal dog holdes i snor og være opmærksom på at de kan være i larmen fra musikken og de andre gæster.

Din hund, dit ansvar.


Tilgængelighed

Kørestolsbrugere og personer med usynligt eller andet handicap kan købe billetter til ASGAARD ROCK FESTIVAL på vores hjemmeside, dog skal du henvende dig til og via kontakt hvis du skal fælges af en ledsager. KONTAKT HER

Billetten til kørestolsbrugere er inkl. én ledsager ved fremvisning af med gyldigt ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationer i forbindelse med du / i passere indgangen på festivalen.

Billetten til personer med usynlig- eller andet handicap er kun gyldig og inkl. én ledsager ved fremvisning af med gyldigt ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationer i forbindelse forbindelse med du / i passere indgangen på festivalen.

er der ikke et gyldigt ledsagerkort forbeholder vi os retten til, at henvise til køb af en almindelig festivalbillet. Personer med usynligt eller andet handicap kan maksimalt medbringe én ledsager, medmindre andet er aftalt på forhånd.

Bemærk, at det kræver dispensation at få forskellige ledsagere med på forskellige festivaldage – Skriv til os i kontakt formularen i dette link.

SOLSIKKEPROGRAMMET

Det er ikke alle handicaps, der er synlige, og de usynlige handicaps kan skabe store udfordringer for mennesker på en travl og hektisk musikfestival – uanset om der er tale om syns- eller hørehandicaps, autisme, ADHD, epilepsi, angst eller noget helt andet.

Derfor vil vi fra ASGAARD ROCK FESTIVAL side hermed opfordre alle festivalgængere til at være opmærksomme på, at skjulte handicap påvirker mennesker på vidt forskellige måder, som andre ofte ikke bemærker, og at nogle har brug for ekstra sympati, forståelse og tålmodighed fra deres omgivelser.

Solsikkesnoren er det internationale symbol på usynlige handicaps, og vi vil som festival opfordre alle festivalgæster med behov for det til at bære snoren om halsen eller et andet synligt sted på kroppen. Det vil både hjælpe vores personale og de øvrige festivalgæster med at vise ekstra hensyn, så vi i fællesskab kan gøre ASGAARD ROCK FESTIVAL til en endnu mere rummelig og tryg festival for alle.


TOILET- OG BADEFORHOLD

På festivalpladsen findes der 1. toilet områder, som har handicapvenlige toiletfaciliteter. 

Handicaptoilettet er forsynet med rampe. 


TRANSPORT OG PARKERING

Der er afsat et meget begrænset antal handicapparkeringspladser så tæt som muligt ved indgangen til festivalpladsen. Handicapparkeringspladserne markeret med kørestolssymbol må kun benyttes med synligt og gyldigt parkeringskort udstedt af Danske Handicaporganisationer. Handicapparkering fungerer efter først-til-mølle-princippet. Der vil være tydelige skilte, som viser vej til dette parkeringsområde.


DE FYSISKE RAMMER

ASGAARD ROCK FESTIVAL finder sted på et KUBBERET OG BAKKET TERRÆN. Derfor kan fremkommeligheden enkelte steder være begrænset for kørestolsbrugere og gangbesværede. Vi forsøger at gøre festivalpladsen så tilgængelig som mulig, men der kan enkelte steder opleves vanskeligheder pga. arealtypen.

Egne mad & drikkevare

Du må ikke medbringe egen mad eller drikkevarer på festivalpladsen – men tag endelig alt fra hjemmebag til ølrammer med på ASGAARD ROCK FESTIVAL camping.

Der gode muligheder for at købe mad og drikkelse af enhver art på pladsen både morgen, middag og aften. Samt ikke at forglemme nattens vilde timer.

Euforiserende stoffer


Det er ikke tilladt at indtage, anvende eller sælge euforiserende stoffer og gaspatroner på festivalen eller i campingområdet.

Regler og Sikkerhed på pladsen

ASGAARD ROCK FESTIVAL har igennem 7 år været en tryg og sikker festival for alle – og det skal den blive ved med at være fremover.

ASGAARD ROCK FESTIVAL er et frirum fra hverdagen, hvor det er i orden at smide hæmningerne og være vild, deltage i kaotiske moshpits foran scenerne eller give den fuld gas PÅ pladsen hele vejen frem til lukketid. 

Vi viser vores gæster stor tillid, fordi vi ved, at de gør det samme med os, og denne gensidige respekt, der er med til at gøre ASGAARD ROCK FESTIVAL til en Danmarks bedste rock fester. Læs vores ordensregler herunder godt igennem – det er med til at sikre en god festival oplevelse for alle!


Møbler

Borde, stole og andre møbler må ikke medbringes – brug venligst vores indendørs og udendørs siddepladser rundt omkring på festivalpladsen i stedet.


Foto, Video og andet lyd udstyr

Det er tilladt at have kompaktkameraer med aftagelige objektiver, GoPro-videokameraer eller tilsvarende samt telefoner og tablets med på festivalpladsen. Digitale spejlreflekskameraer, større videokameraer, stativer, lydoptagere og andet optageudstyr må ikke medbringes uden presseakkreditering.


Paraplyer osv.

Paraplyer må ikke medbringes på festivalpladsen, da de blokerer for udsynet under koncerterne. Medbring enten eget regntøj, eller køb regnslag på festivalen, hvis tordenguden bliver gal.

Vis hensyn over for andre ved brug af faner og flag – fjern dem, hvis folk bag dig ikke kan se scenen.


Fyrværkeri og våben

Fyrværkeri må ikke medbringes på festivalen. Du må heller ikke medbringe nogen former for våben – heller ikke peberspray – på ASGAARD ROCK FESTIVAL, så lad skjold og lanse blive hjemme. Du må dog godt bære patronbælte som del af dit tøj, så længe det ikke indeholder skarp ammunition.

Du må gerne have veste og jakker med pigge og nitter på – inden for rimelighedens grænser. Vi forbeholder os retten til at konfiskere beklædningsgenstande, der vurderes som potentielt farlige for andre festivalgængere (fx jakker med flere centimeter lange og spidse pigge på skuldrene).

Adfærd

Pas på hinanden, og følg sikkerhedspersonalets anvisninger.

Vi byder alle med flotte battle vests velkommen til ASGAARD ROCK FESTIVAL – men husk, at banderelaterede rygmærker er strengt forbudt på både festivalområdet og campingområdet. 

Det er ikke tilladt at kaste med krus med drikkevarer, bolde eller andet.

Ingen tilfælde af vold, aggressiv eller truende adfærd el. slagsmål accepteres på festival- og campingområdet.

Diskrimination, sexisme, racisme, hadsk tale og lignende adfærd tolereres ikke på ASGAARD ROCK FESTIVAL.

Uautoriseret indtrængen på festival- og campingområdet er ikke tilladt.


OVERTRÆDELSE AF ORDENSREGLEMENTET KAN MEDFØRE KONFISKERING, PÅTALE, BORTVISNING OG/ELLER POLITIANMELDELSE. SÅFREMT EN PERSON PÅ UNDER 18 ÅR IKKE OVERHOLDER ORDENSREGLEMENTET, KAN RELEVANTE MYNDIGHEDER SAMT FORÆLDRE BLIVE UNDERRETTET UD OVER OVENNÆVNTE SANKTIONER.


Der er altid professionelle scenevagter til koncerterne og vagter på pladsen, som gør alt for, at publikum får en sikker og god festival. Gør, hvad du kan, for at samarbejde med dem – de er der for din sikkerheds skyld. Rocken n’ roll miljøet er jo kendt for at tage vare på hinanden, men det kan gå voldsomt for sig foran scenerne. Derfor er det også ekstra vigtigt, at alle passer på hinanden – hele tiden! Ser du nogen falde, så hjælp dem op. Ser du nogen få et ildebefindende, så hjælp vedkommende ud af moshpitten med det samme.

VIS HENSYN, OG BRUG DIN SUNDE FORNUFT

– VI ØNSKER ALLE EN GOD OG SIKKER FESTIVAL!

Alkohol & tobak

Du skal være mindst 18 år gammel for at købe alkohol på ASGAARD ROCK FESTIVAL.

Unge under 18 år må ikke være berusede eller indtage alkohol på festivalen. Husk at medbringe ID, der kan forevises på forlangende – også hvis du er 40 år gammel og har et ansigt som en konfirmand.

Unge under 18 år kan ikke købe hverken tobak eller e-cigaretter med eller uden nikotin.

Ovenstående gælder på både festival- og campingområdet.


18+