Udtalelser fra frivillige

…Når nu man ikke selv kan spille og synge er det fedt at kunne bidrage til den danske musikscene som frivillig, at det så er muligt i flotte omgivelser blandt dedikeret rockhoveder. Med god forplejning er bare fantastisk…

Asgård Rock festival er Danmarks største hygge humle hævi havefest og det er et ekstra plus når man møder sine medfrivillige under festivalen… Stay hævi og frivillig

💪🎶🤘🖤😁

Brian Stølås

Jeg har været frivilligt på Asgaard Rock Festival i 6 år. Det fede ved Asgaard Rock Festival er at vi er som en stor familie.

Vi har det sjovt, når vi passer vores vagter selv om det kan være hårdt arbejde.

Mange frivillige er med år efter år, og det er masser af gæsterne er genganger så vi passer på og hjælper hinanden, da vi “kender” hinanden.

Karina Levin Pedersen

Frivillige

Har du lyst til at være en del af vores mega seje team af frivillige – så kig med her.

Vi har rigtig mange fantastiske frivillige, som kommer tilbage år efter år, men vi har altid plads til flere, så kontakt os endelig, vi har altid brug for frivillige til indgang, bar, scene, plads, infobod, merch samt opbygning og nedtagning.

Som frivillig får man armbånd til hele festivalen, en CREW t-shirt, samt der er mad og vand/kaffe tilgængeligt, når man er på arbejde + rabat i madboder og bar. Hvert område har en ansvarlig tilknyttet fra vores A-team, de er altid til at få fat på, når man er på arbejde, hvis der opstår problemer eller lign.


Vi skal alle hygge os under festivalen, men vi forventer, at vores frivillige møder op til den tid, de har fået udleveret af vores frivillige koordinatorer, vi er meget afhængige af, at de frivillige møder op, så bliver man forhindret eller syg, bedes man kontakte os så hurtigt som muligt.

Vi forventer, at når man er på arbejde, er man på arbejde, dvs. man drikker sig ikke fuld og man er til at få fat på. Man aftaler pauser, koncerter man gerne vil se og lign. med den ansvarlige for det område, man arbejder for, samt de andre frivillige.

 Vi gør alt for at passe godt på vores frivillige og sørge for, at det er sjovt og hyggeligt at være en del af Asgaard Rock Festival familien. 

Kontakt Zanne eller Pia i kontaktformularen herunder.

Skriv gerne lidt om dig selv, samt i hvilket område du gerne vil arbejde og hvilken dag/dage.


Bliv frivillig

    KØB BILLET NU