Her er udtalelse fra Bon Jovi DK

At spille på Asgaard Rock Festival er en fantastisk oplevelse – Festivalen er drevet af musikalske ildsjæle – I bogstaveligste forstand, for aldrig har vi spillet i så meget ild for så fired-up en crowd, som da Bon Jovi DK lukkede Fredag aften 2023 med et brag af Rock, Ild og super stemning på Asgaard🔥🔥🤠🔥🔥

P.S. De de har verdens fedeste backstage lokale!

Kig forbi deres hjemmeside her

Asgaard Rock Festival er bare den årlig begivenhed 

Det er et hjerte, der banker for musikken og dets fællesskab.

At have været en del af festivalen fra dens spæde start har givet mig et nært indblik i den dedikation, der år for år bliver lagt i denne begivenhed, beskyttet af ildsjæle og fodret af fans. Fra det øjeblik, man træder ind på festivalpladsen, mærker man den varme og kærlighed, der gang på gang investeres i dette musikalske happening!

Festivalen er en sand hyldest til rock- og metalkulturen og byder hjerteligt alle velkommen til at deltage, unge som voksne. Med en imponerende line-up af fantastiske bands, specialudvalgt hvert år, en uovertruffen atmosfære af ren rock og metal, og ikke mindst et dedikeret hold af scenefolk og vagter, er Asgaard Rock Festival en oplevelse ud over det sædvanlige.

Det er ikke blot et sted, hvor musik spilles; det er et sted, hvor musikkulturen dyrkes og plejes. Bands bliver ikke blot booket, de bliver omfavnet og taget godt hånd om, både på scenen samt backstage. De pålidelige vagter sikrer, at alle kan nyde festivalen i trygge rammer, og den generelle atmosfære bærer præg af ren og uforfalsket rockenergi.

At være en del af Asgaard Rock Festival er at være en del af en familie, der deler en fælles passion for fest, musik og sammenhold. Jeg er stolt over at have været med fra begyndelsen og se, hvordan festivalen år efter år har formået at forstærke og berige musikkulturen på utallige måder. Det er ikke bare en festival; det er et hjem for alle, der elsker ægte rock og metal. Her skabes venner for livet i rødglødende bånd af stål! 

Nikolaj Madsen – Guitarist Justify Rebellion

Kig forbi deres hjemmeside her

Hola Ghost

Blandt de mange forskellige festivaler vi spillede rundt omkring i Europa i 2023, var Asgaard Rock Festival nok den med den mest spektakulære entré – Flammekaster og mexicaner-hatte over det hele. Sikke en fest og sikke nogle fantastiske mennesker. Vi vil glæde os til at komme igen en anden gang.

Hola Ghost

Kig forbi deres hjemmeside herGrumpynators på Asgaard

Fra vi ankom til pladsen på Asgaard Rock Festival, blev vi taget imod af et imødekommende og venligt team, som hurtigt viste os hvor vi skulle parkere og fortalte os hvornår og hvordan gearet skulle slæbes på scenen (som der i øvrigt er crew til at hjælpe med).

Herefter blev vi modtaget af den band ansvarlige, som viste os på plads i det lille og hyggelige backstagelokale med drikkevarer, slik, chips, håndklæder osv. I Backstage området var der også en hyggelig “Cafe” terrasse, hvor maden og drikkevarer blev serveret og bands og crew kunne hænge ud og fortælle røverhistorier.

Som band føler man sig velkommen fra start og en stor tryghed i, at der er styr på det hele. Dette er jo rigtigt vigtigt, når man skal performe bedst muligt. Alt i alt en meget, venlig og professionel modtagelse, der er en stor festival værdig. Tak og på gensyn ARF!

Kig forbi deres hjemmeside her


Some Kind of Liberty

Asgaard Rock Festival er vækstlagsmusikkens Roskildefestival. Varmen og passionen fra arrangører, frivillige og ikke mindst festivalens gæster er tydelig og smittende. Derfor er Asgaard ikke en engangsfornøjelse, det vil altid være en tilbagevendende fornøjelse. Af samme årsag er Some Kind Of Liberty altid repræsenteret på festivalen, enten på en af scenerne eller ude blandt publikum.


Vi ses i asgaard!