Rusted Pieces

Næste band til Asgaard Rock Festival 2023 er RUSTED PIECES – DANMARKS MEGADETH TRIBUTE BAND!🤘🖤⚡️

Rusted Pieces indtager scenen med deres rutinerede musikalske kræfter fra mange sammenhænge og med både de fysiske og tekniske skills til at yde Megadeth originalerne max retfærdighed. 🖤⚡️🤘

RUSTED PIECES tager, som navnet antyder, udgangspunkt i Mustaines og co’s mesterværk “RUST IN PEACE”, som med sine 30+ år på bagen er anerkendt, ikke kun af Megadeth-fans, men også af metalfans generelt, som et af thrash- og speed metallens hovedværker. Milepælen, der skabte øjeblikkelige genreklassikere som ”Holy Wars… The Punishment Due”, ”Hangar 18” og ”Tornado of Souls”, er en kraftudladning af et album, som RUSTED PIECES leverer på det krævende niveau det fortjener! 🤘 Dertil selvfølgelig også en håndfuld af de karakteristiske ørehængere fra øvrige albums som enhver Megadeth-fan med respekt for sig selv naturligvis vil nikke genkendende til.🤘🖤

Glæd jer til en MEGADETH mavepustere, når RUSTED PIECES indtager scenen på Asgaard Rock Festival 2023 🤘🖤⚡️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *