Ring Them Bells

Næste band vi har glæden af at annoncere på Asgaard Rock Festival 2023 programmet er RING THEM BELLS. 🖤🤘⚡️

Ring Them Bells brager ud over scenen med et mix af tung slut-60’er-lyd og 90’ernes alternative britiske rockscene – en god omgang solid noise psychedelica rock’n’roll 🤘🖤⚡️

Bandet er på kort tid vokset fra en uformel gruppe af respekterede musikalske venner fra den danske rockscene til et fokuseret kollektiv, der blev fuldendt med sidste tilkomne medlem Jakob Krogh Jørgensen, bassisten fra Psyched Up Janis. 🖤🤘⚡️

Sidste år indtog Ring Them Bells VEGA, VoxHall og Posten med masser af rosende anmeldelser til følge og har masser af AirPlay i både Danmark og udlandet, og det kommer uden tvivl til at fortsætte nu, da bandet i dag udgiver deres nyeste skud på stammen “All kinds of nightmares” – tjek det ud her:

Vi glæder os helt vildt til at se RING THEM BELLS indtage scenen på Asgaard Rock Festival 2023 🤘🖤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *