Asgaard Rock Festival 2019 MADMAX edition program is out now!!!

????????????????????
*****SÅ ER DET NU***** at vi med stolthed præsenterer jer for “Asgaard Rock Festivals” 2019 Mad Max edition program!!!!

 
I et “sneak preview” meldte vi ud at vi glæder os til at høre Askerock og Jusitify Rebellion. Men vi kan ikke længere holde det tilbage og kaster derfor en BOMBE med alle de super fede navne der kommer og spille på “Asgaard Rock Festivals” 2019 Mad Max edition. Løbende fortæller vi lidt mere om de forskellige, så bliv ved med at følge med på siden, I kan godt glæde jer!
 
Buy Tickets Now: https://www.asgaardrockfestival.dk/tickets/
 
#Askerock #Ditlev(#innocentblood / #shotgunrevolution) & Co #FlushTheFashion #FooJam #AsgerTechau(#Kashmir) #SonsOfDeathValley #SkullClub #GoatHawkBuffelo #HalcyonHope #InTheFumes #Jonas #JunkyardDrive #JustifyRebellion #LoudNRowdy #Metaltime #MidnightBlues #Overload #RammsteinJam #GoodbyeKittyK